dilluns, 19 de desembre de 2016

Lluita i tres punts

Victòria complicada

Foto: EFML
Aquest diumenge ens visitava el Mollerussa, un equip situat a la zona mitja de la classificació, però que ja havia demostrat en partits anteriors la seva solidesa defensiva, sent el sisè equip menys golejat de la categoria abans d'iniciar-se l'encontre. I un cop iniciat el mateix, va confirmar que és un conjunt amb bons fonaments tàctics, on sols una passada en profunditat amb Cris rematant ajustada al pal, van desequilibrar al minut 11 el marcador. Amb el 1-0, les noies de Jordi Pérez van començar a moure la bola, però amb moltes dificultats a partir de tres quarts de camp, on les jugadores de Manel Monné es van saber fer fortes, aconseguint llavors trenar jugades amb cert perill sense acabar d'arribar a rematar, fins que poc abans del descans, Maria Orteu tindria una oportunitat d'or quedant-se sola davant Alejandra, que va fer una aturada impecable per a poder arribar a la mitja part amb un ajustat 1-0 que deixava constància de l'enorme igualtat de la primera part.

La segona part, va iniciar-se amb l'equip de l'Escola sortint amb tromba, intentant rematar un partit que el rival els estava complicant, veient-se els millors minuts de l'encontre, amb ocasions per part dels dos equips, a pesar de que les locals van tenir un parell d'arribades destacades que la defensa de les del Pla d'Urgell en primera instància, o Montse sota pals, van salvar. Fins i tot el travesser es va aliar amb les nostres rivals, quan Raya en una falta se'l va trobar no podent ampliar el resultat. El premi per al bon partit de les visitants, va venir al minut 65, quan un clar penal, va ser transformat amb una bona execució per Orteu, que va ser un autèntic maldecap per la defensa rival. Tornava a començar un partit nou i les terrassenques s'oblidarien de voler conduir tant i van ser més pràctiques, fet que amb el doble canvi que va fer l'entrenador local en els extrems, va donar més velocitat a l'equip, arribant la passada de Melania a Cris, que a la mitja volta va fer el 2-1 al minut 75 en un probable fora de joc. Amb les visitants amb defensa de tres i amb uns minuts finals de bogeria i rapidesa en les accions, Sara va fer un altre travesser en un contracop i Montse va salvar la sentència en el descompte, acabant el partit amb un 2-1 que dona tres nous punts a l'Escola.

Foto: EFML

Al final de l'encontre, Jordi Pérez reconeixia que el partit havia sigut molt competit, davant un rival complicat, que va saber treballar molt bé durant tot l'encontre tots els aspectes del joc, destacant també l'esforç, treball i compromís en els moments més complicats de totes les jugadores que havia disposat per afrontar el partit. També cal destacar la tornada de Laia Torres després de la seva estada a Andalusia, disputant la segona part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada